Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kubíkovi

Kubíkovi

Těším se,až Ti jednou budu vyprávět,
jaký byl tenkrát svět,
když jsi mi říkal teto Bačó.

Víš, utkvívají mi v paměti Tvá slova,
když se mě ptáš znova a znova,
teto, kam jdeš, čo je to a ploč?

Líbí se mi nevinnost Tvých očí,
na Tvé vtipy vždycky někdo skočí
a svět, ten velký svět se kolem točí.

Kubíku, mám Tě fakt hodně ráda,
ať se kdo chce se mnou hádá,
Ty dokážeš všechny rozesmát.

A i když zlobíš mámu, tátu,
mám Tě ráda, patříš tu,
chci zůstat Tvoje hodná teta Bačá.

Možná mi jednou bude trochu líto,
ale ať chci, nechci, překonám to,
že už nejsi ten můj malý synoveček.

Přijde čas,kdy budu otravná a trapná,
nebudu dosti chytrá ani zdatná,
pak budu čekat, až ty chvíle pominou.

Jen chci, abys jednou věděl,
jednou mi třeba pověděl,
jaká je Tvoje teta Bačá.
Publikoval(a): Baruet, 10.8.2011
Přečteno (105x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: lénuška, saskatuna, Martin Havlíček, Sonja la Rosa

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 22:27
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti