Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Lidé neví, co je štěstí,
tobě ale přeji, aby si ho našla,
třeba do něj kopneš na náměstí.
tohle se mi moc líbí ^-^
to provedení je moc hezký..
5.10.2011 20:17 | koala-pancake