Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Cesta..

Cesta..

blackhenry Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Za chvíli musím jít, už nechci tu déle být.

Dnes mě čeká cesta, do světa jiného,
snad otevře se pro mě něco nového.
Zda a jak se vrátím, to se uvidí časem,
chtěl bych, abys ty byla tím mým hlasem.
Hlasem, který přivedl by mě zpět a rád,
chtěla bys mě, aby ses o mě nemusela bát.
Já vrátil bych se, s láskou v srdci k Tobě stále,
ty poznala bys, co láska je, šlo by to dále.
Ale to jsou jen mé sny marné, vím,
přesto stále o čase minulém sním.
Cesta daleká, dlouhá, smutná,
bolestivá, osamělá, ale nutná.
Tak sbohem Ti přeji a život dlouhý,
miluji Tě stále…ne jen okamžik pouhý.
Publikoval(a): blackhenry, 7.8.2011
Přečteno (177x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: ajala, Baruet

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 14:49
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti