Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nejlepší kamarád

Nejlepší kamarád

Zuzilda Básně » o Přátelství

Anotace: Pro mého nejlepšího kamaráda

Když jsem tě viděla poprvé,
hned jsem věděla, že budeme přátelé.
Strávili jsme spolu jedenáct krásných dnů,
a já brečela, protože si mi brzy odjel domů.

Stali jsme se nejlepšími přáteli,
víme, že pro sebe bychom i klidně zemřeli.
Já šťastná jsem, když vidím oči tvé se smát,
a srdce mi trhá, když vidím je plakat.

Vždy když mi zavoláš,
rozbuší se mi srdce a roztřese hlas.
Vím, že rád mě máš,
a udělal bys pro mě cokoliv zas.

I já tu pro tebe jsem a vždy budu,
mám tě ráda, jak nejlépe dovedu.
Ty sám víš, jak moc pro mě znamenáš,
tak zlato, ať to nejkrásnější přátelství dál semnou máš.
Publikoval(a): Zuzilda, 6.8.2011
Přečteno (2489x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Paulín, Baruet

Spodek

Stránka generována 28.4.2024 10:21
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti