Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Směj se

Směj se

lénuška Básně » o Životě

Anotace: Inspirace : http://www.youtube.com/watch?v=KagvExF-ijc&ob=av2e

Vím, že jsem mrcha,
dělám si, co chci, když to cítím,
jsem ta, která před zákonem prchá,
kde je rozruch, tam se hned přiřítím.

Konec flákání,
prostě řekni – hej!
Konec před zákonem prchání,
tak se směj!

Smích je léčba na vše,
tak se směj,
Bůh ti zlé činy smaže
a pak všechny rozesměj.

Jaktože jsem jiná?
Asi protože jsi mi ukradl srdce,
díky tobě jsem silná,
tak dej sbohem osamocené smrtce.

To je důvod,
proč se směju,
už mi není úzko,
snad takhle, u ostatních uspěju…
Publikoval(a): lénuška, 5.8.2011
Přečteno (118x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Baruet, ZENITZERO666, Sonja la Rosa, Martin Havlíček, koala-pancake

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 05:44
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti