Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Já jsem chtěla.

Já jsem chtěla.

AnetQQa Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Když jeden chce.

Chci být s tebou, až se budeš bát,
až jednou bude s tebou vítr vát.
Chci bý s tebou až se bude rozednívat,
až ráno ptáci začnou zpívat.
Chci být u toho,ja se směješ
a mé dlaně stiskem hřeješ.
Chci koukat,jak usínáš,
kolem sebe nic nevnímáš.
Chci ti dávat polibek na dobrou noc,
ano máš pravdu,chci to opravdu moc.!
Publikoval(a): AnetQQa, 5.8.2011
Přečteno (468x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Raven-san

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 17:29
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti