SYN SMRTI
SYN SMRTI
Anotace: Vrženi do náruče života kráčíme vstříct smrti...
Na cestě životem
poezii skládám,
nekonečno variací
do mysli se vkrádá.
Vteřinová ručička
čas mi odsekává,
z nicoty do nicoty
život probleskává.
Smrt je matka
co mě příjme zpět,
až má duše opustí
tenhle všivej svět.
Publikoval(a):
ZENITZERO666, 5.8.2011