Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Začátek?

Začátek?

Andy86 Básně » o Lásce

Anotace: Stál tu vždy..i když jsem ho neviděla..

Citíš mou zkázu
Vpiješ se k bezmoci
Kupuješ gázu
Jsi světlem do noci
Železnou obručí
Zavíráš sklep
Slova mi doručí
Pěkně to slep

Krájíš část pocitů
Písmena něžná
Děkuji, že jsi tu
Jindy tak běžná
Nyní mi dodají
Síly a odvahy
Ruku mi podají
Zvednu se z podlahy

Na vratké nohy
Musím se postavit
Poprosím bohy
Zkusí čas zastavit
A zavřu minulost
Na všechny západy
Bylo jí dost
Spontánní nápady

Emocí vodopád
Zadržím nad zemí
Než-li by spad
A řeknu : Svěř se mi
Vezmu Tvůj klid
Prolezu srdce mříží
Jsi prezident a já lid
Co cestu si zkříží

Odejdou spolu?
Publikoval(a): Andy86, 5.8.2011
Přečteno (204x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, Marcone, Sonja la Rosa, donne, Rezervé

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 23:58
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti