Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

milovala sem ho a on mě ne

milovala sem ho a on mě ne

sainasly Básně » Láska ... zklamání

Anotace: udělala Jsem chybu

milovala sem ho a on mě ne
a pak říkal že mě tím nožem bodne
dlouho jsme se neznali a já jsem vlezla do jeho domu
a pak mě svázal u velkýho a krásných stromu

byla jsem vystrašená když jsem si myslela že mě chtěl zabít
ale pak měl na mysli mě jenom zbít
tak mě zbil a to hodně bolelo
a pak vzal nějakou divnou pistoli a střelil mě
a to hrozně pálilo

pak mě zabil a já jsem už nežila
ale aspoň jako duch jsem přežila
tohle je báseň kterou píše mrtvá holka
a přitom když je mrtvá je úplná nula...
Publikoval(a): sainasly, 4.8.2011
Přečteno (231x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 28.4.2024 08:09
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti