Uvidím Tě...
Uvidím Tě...
Těžký den, zítra čeká mě zas,
snad neztratí se mi z tváře jas.
Čas to byl pro mě dlouhý,
stačí jen krátký pohled pouhý.
Nesmím se vzdát, musím se držet,
neudělat hloupost, slov se zdržet.
Snad zvládnu to jako muž,
zítra je to tady….už.
Publikoval(a):
blackhenry, 4.8.2011