Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zbabělost

Zbabělost

Marcone Básně » ?nezařazené?

Anotace: ???mno....

Jdoucí na smrt tě zdravím
už mi to nerozmluvíš,
snad dělám chybu,nevím,
žiju už na dluh,víš.

Zvrásněná zemi
odpusť mi kroky
jež tvořil jsem.

Pochop,že souzeno není mi
plakat i smát se s oblaky
patřím jen tobě,pod zem.


Morituri te salutant
Publikoval(a): Marcone, 4.8.2011
Přečteno (121x)
Tipy (19) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Raven-san, H.I.L., Ružka, lénuška, ZENITZERO666, koala-pancake, Rezervé, Sonja la Rosa, Baruet, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 16:45
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti