pro tebe
pro tebe
Anotace: volnější ve všech směrech.
Pláč ti odevzdám
je tvůj
jediné,co ještě mám
vezmi si
bezelstně
vše
lásko,mám na srdci
slov co neunesou lovci
a přitom nechci mluvit
těžce dýchám když chci
mlčet láskou
výjevy horké,to led
mi zpěnil chřípí
už
teď
navždy.
Jsi můj splněný sen.
Publikoval(a):
Marcone, 4.8.2011