Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Štěstí

Štěstí

Firefly Básně » o Štěstí, neštěstí

Anotace: Můj symbol, který nosím na řetízku znamená Štěstí a znamená pro mě velice mnoho :)

Tebe jsem ti odevzdala,
ukrytou v symbolu na řetízku,
však dobře tys ho znala,
byla jsi mu nablízku.

Vždycky jsem ti říkávala,
že tě nosím na krku,
snad to byla pochvala,
že štěstím nazývám tě potichu.

Teď si na dlouho odjela,
snad s řetízkem nad srdcem,
věř, že když jsem tě objala,
upřímněji nebylo pod sluncem.
Publikoval(a): Firefly, 3.8.2011
Přečteno (1033x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koala-pancake, lénuška

Spodek

Stránka generována 16.9.2024 22:13
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti