Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
no, smysl pro humor trochu mám...myslím, že na smekání je brzy a pokud tady má někdo smekat, pak tedy já před Vámi :o)
4.8.2011 20:47 | Baruet
počátky tvorby? To si děláš humor? Takhle píšeš hned od začátku? Smekám :o)
4.8.2011 9:51 | Rezervé