Včerejší noc
Včerejší noc
Anotace: Mé vzpomínky na večer strávený s milovanou osobou:-)
Tak nevinně to začlo,
pijíce víno, já červené ty bílé,
můj pyj vínem laskajíce,
působí rychle jako živá voda
po které roste moje touha,
nevydržím jen u tvé pusinky
a prudce vrážím do tvé jeskyňky
krásně vítá mě tvá komnata
když bořím se jak do bláta
já stále vidím tvé vlnící se tělo
nabodávat na ostrý kůl,
kde umučeno chtít by chtělo.
Publikoval(a):
rcure, 3.8.2011