Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dědeček...

Dědeček...

NiCooLe Básně » o Lásce

Anotace: Navždy bude v mém srdci at byl jaký byl.

Když mi pletl copánky,
když ještě nepil,
do mléka přidával smetánky,
když ještě žil.

Jenom jeho jsem milovala,
když jeho smích zazníval,
na místo otce jsem ho postavila
před tím než opilý domů chodíval.

Ta první rána bolela nejvíce,
šokem jsem ani neplakala,
hořely mi tenkrát líce.
V duchu jsem ho omlouvala.

On za to nemůže,
že mu nikdo nepomůže.

Neviděla jsem,že nechce pomoc.
Chtěl jen alkoholu moc.
Publikoval(a): NiCooLe, 3.8.2011
Přečteno (87x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Andy86, Martin Havlíček, Baruet, Sonja la Rosa, Rezervé

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 06:21
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti