Navždy s tebou
Navždy s tebou
Toužím po tvém boku navždy stát,
žít s tebou život neobyčejný,
abys byla šťastná, sebe ti dát,
i to poslední, co schází - život veřejný.
Přesně tak, jak si vysníš budoucnost,
splním ti vše, co bude v mých silách,
však vím, nehraje tu roli přesnost,
jen to, aby šťastný byl náš vztah.
Aby baráček, veeeelký bazén i s hafanem,
stal se ze snění pravdou nekonečnou,
ale i kdybychom bydleli pod stanem,
budu s tebou tou nejšťastnější slečnou.
Uvědomuji si více každým dnem,
že jsem našla tu pravou lásku,
že už teď prožívám si svůj sen
a mám u sebe dokonalou krásku.
Nikdy už nechci bez tebe být,
jsi můj svět a velká závislost,
kdybych mohla cokoliv mít,
bude to jen s tebou budoucnost.
Publikoval(a):
Firefly, 2.8.2011