Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

My

My

Vlastně jsme se ani moc neznaly,
začala si provokovat, dělat oči,
od té doby, co jsme se poznaly,
kolem tebe se můj svět točí.

Po pár měsících, přespávala si u mě,
tušila jsem, že se něco změní,
ale přísahám, ne až tak hodně.
Od toho dne moje srdce u tvého sedí.

Od té doby nejsem sama, ani ty ne,
máme sebe navzájem, jsme to my,
i když někdy nějaká hádka nás mine,
zvládneme to a dále plynou dny.

Udělala jsem velkých chyb mnoho,
lituju jich a budu navždy,
ve špatnostech mi zkrátka není rovno,
ale, že ty a já, vím vždy.

Navždy budu tvoje,
zlato krásné moje,
postarám se, abys šťastná byla,
i kdybych já byt neměla.
Publikoval(a): Firefly, 2.8.2011
Přečteno (719x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Baruet, Rezervé

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 13:56
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti