Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Díky všem :) a PÁREK PROKLETÝ má pravdu :) moje zkušenosti jsou dost malé a myslím si,že ten talent, který podle vás mám, se nejspíš ještě rozvine s věkem :)
4.8.2011 17:05 | Básník Kafka
ted si dovolím nesouhlasit,že na věku záleží a hodně,vy totiž všichni obdivujete jaké pocity básník do svého dílka vloží,ale jak je to napsáno po odborné stránce,což je také důležité,to už vám je všem jedno,to znamená jestli že má třínáctiletý básník kafka talent,což si myslím že má,tak za za deset let to bude jinak a třeba za dvacet let to bude úplně vyšperkovaný,ale jako třináctiletý kluk nemůže mít tolik zkušeností,třeba jak padesátiletej chábr. je to jen názor,s nikým se tady nechci přít.
3.8.2011 15:36 | Martin Havlíček
no, a z toho je zřejmé, že na věku nezáleží....krásná báseň plná citu...líbí se mi :-)
3.8.2011 13:26 | Baruet
Znám ho osobně už několik let a vážně mu třináct je. Má u mě největší obdiv, když dokáže toto vymyslet… Jsem na tebe pyšná zlato.
3.8.2011 12:49 | Zuzilda
pamatuju si, že tu probíhala debata, že Ti nemůže být 13 let a já se tomu ani nedivím, je těžké tomu uvěřit, když píšeš takhle :o) je to hezké :o)
3.8.2011 9:34 | Rezervé