Hledání
Hledání
Anotace: stále hledám tu své místo.....
děsivé vzpomínky
bolest a záminky
sliby plané závist a zášť
závěje roztály
vše staré spálily
mrazy a vítr když vál
oči otevřela
skrz ústa ztemnělá
neřekla hlásku ni sten
trojcípá hvězda
srdce i duši sezdá
a potom probodne lásku i žal
stromy odkvetly
jara závratě utekly
hodiny pozřely života čas
roky zemřely
minulostí shořely
tíhy těch dní zapudil čas
postrádání Boha
žití stať strohá
bez Něj smysl a štěstí nemáš
hledání cíle
tvé snahy píle
marné bez Něj jsou
hledání cíle
modlitby chvíle
já lásku Tvou v srdci mám
Publikoval(a):
Baruet, 2.8.2011