Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vzpomínám..

Vzpomínám..

Srdce si prostě vybralo jej.
Vzpomínko,hřej!
Už jen ony mi zbyly,
špatné ty dobré smyly.

Vzpomínám na štěstí,na lásku
na to,jak náš vztah visel na vlásku.
Na pizzu a na zámek,
na tvůj náramek.

Řekl jsi moje zlodějka,
moje láska čarodějka.
Jenom ji miluji,
v jejím srdci panuji.
Publikoval(a): NiCooLe, 1.8.2011
Přečteno (562x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Zien, Baruet, Rezervé

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 04:20
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti