Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Sen

Sen

Ančés Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: ... to svět se zbláznil.. :(

Motýlí princi, paprsku slunce,
Tolik mi chybíš, pláče mé srdce.

Tak moc mi chybíš, nejsem bez tebe nic.
Ráno, v noci a celý den mi chybíš, ten nejasný chtíč.

Vodo v řece, liste stromu,
Pojď, přijď ke mně domů.

Jeden úsměv mi věnuj, já nechci víc,
Chci zatajit dech, usmát se,
.. nejde to, ten sen je pryč.
Publikoval(a): Ančés, 1.8.2011
Přečteno (672x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lilien, Baruet, Rezervé

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 00:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti