Tak to je
Tak to je
Anotace: Pro toho, jemuž patří mé srdce...
Snad posté, má to smysl,
píšu, jak ráda Tě mám,
znáš mou mysl,
nechceš být sám,
vždyť ten pocit já znám.
Chápu, že Tě to bolí,
zraňuji svými necitu slovy,
odpusť, to jsem nechtěla,
jen v představách jsem viděla
to, co pravda není.
Chápu Tě, úplně se snažím,
chci být s Tebou, teď to vím,
vím, že máš toho moc,
chci žít s Tebou den i noc,
vždyť Ty to taky víš.
Osud, kéž ten napoví,
doufám, jsme si souzeni,
nechci Tě tolik klamat,
drahý můj, vím, jak máš mě rád,
chci s Tebou být, vytrvat.
Kéž naše protiklady se spojí
v životě a jeho boji,
ať se vším zlým se popereme
a nad šílenstvím vyhrajeme,
i když to bývá těžké.
Věřím Ti, doufám, že Ty též,
chci vědět, co se Ti líbí,
chci znát vše, co chceš,
chci milovat Tvé klady i chyby,
dál chci s Tebou žít.
Publikoval(a):
Baruet, 31.7.2011