Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Navždy

Navždy

Kéž by bylo v mojich silách
plnit touhy tvoje
chci rozproudit krev ti v žilách
a zatím vře jen ta moje.

Nejsem princem tvojich snů
s tím nic nenadělám
bez myšlenky na Tebe ani neusnu
měl bych zapomenout
ale...
to ti neudělám.

Naučím se žít s tím málem
času co mi věnuješ
jsi mojí královnou
i když nebudu ti králem
a ať koho chceš miluješ.
Publikoval(a): SrdceNaDlani, 31.7.2011
Přečteno (940x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Raven-san, donne, lénuška, Sonja la Rosa, Baruet, Septi, Rezervé

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 20:01
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti