Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Byli jsme dva a teď jsme jeden

Byli jsme dva a teď jsme jeden

Cítit tvou ruku v mé ruce, být na procházce, nechat na nás pálit slunce,
povídat si o hokeji, milovat se pod hvězdami
pohled tvůj na mně lpí, jdem si tiše v šlápějích....

Koření mého života Ty jsi stal se,chut mám na Tebe 1,2x,3x více...srdce mi to rvouce,
s tebou nemůžu být ale více...někdy jsme si vzdálení jak tučňák s laní.
Byli jsme dva a teď jsme jeden, po čase to přežijem, pak zvládnem to vše s klidem.
Tvá ruka z mé se odtrhla, má láska k tobě odpadla
už nejsme na procházce a nepálí na nás slunce, tvůj pohled obrací se stranou..k jiné holce.
...nejdem si tiše v šlápějích, už každý si jde sám, asi to tak má být.
Publikoval(a): Linduš09, 31.7.2011
Přečteno (226x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:34
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti