Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ty a nebe

Ty a nebe

blackhenry Básně » Láska ... zklamání

Anotace: dlouhé odpoledne mám, je to proto, že jsem tak sám

Myslím na Tebe, jaká jsi byla,
myslím na nebe, naděje zbyla.
Vzpomínám na Tebe, co jsi ráda měla,
vzpomínám na nebe, na mého anděla.
Divám se na Tebe, tvoji fotku mám,
dívám se na nebe, jsem tu teď sám.
Píšu pro Tebe, abys věděla co já,
Píšu na nebe, co slovy říci se dá.
Miluji Tebe, více než vše jiné,
miluji nebe, jeho stránky stinné.
Nelituji Tebe, ale jen té chvíle,
nelituji nebe, je to část mého cíle.
Publikoval(a): blackhenry, 30.7.2011
Přečteno (288x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Rezervé

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:01
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti