Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Čas plyne..

Čas plyne..

Čas plyne, věci se mění, co bylo už není, my všichni jsme už jiní
Já vzdávám to ty měl jsi času dost, zachránit to a být tu znovu a zas..Já strádala jsem Tě, chyběls...skoro měla jsem tě, jen stačilo chytit te za ruku a říct zlato teď s tebou tu jsem tak neboj se, vzhůru stoupejme,
neklesejme...nesměj se já myslím to vážně, reálně a ty bereš to jen nezávazně
vše hezké co zde doposud bylo, vyhaslo a jen to co zbylo je prázdno
Vzpomínky v paměti už na Tebe jen mám, a vše do sebe teď střádám...z toho
všeho se vzpamatovávám,jen tebe postrádám,nicotu v srdci teď už jen mám.
Publikoval(a): Linduš09, 30.7.2011
Přečteno (118x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 01:23
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti