Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Váhám

Váhám

Dark.shade Básně » ?nezařazené?

Anotace: Říká se tomuto vůbec poezie? =D

Už jen malý kousek od cíle
A najednou stojím
Nevím jak dál
Něco mě táhne zpět
Jak poznat kam zamířit?
Cest je mnoho
Jen jedna je správná
Jen jedna mě dovede k vyvolené
Nemohu… já nemohu
Vymanit se z bludného kruhu
Zůstanu stát a počkám
Co přinese čas…
Publikoval(a): Dark.shade, 28.7.2011
Přečteno (71x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 01:36
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti