Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Tachometr života

Tachometr života

Andy86 Básně » o Lásce

Anotace: Řeč těla..

Mé hluché uši, uslyší srdeční chvění
Srdce jak buší, krev vaří se a pění
V železné obruči, hrdlo se zadusí
Smrt si zas poručí, roztrhat na kusy
Ruce bez síly, zachytí přesto pach bezmoci
A buňky na díly, investují do zhoubné nemoci
Rozestoupí se tělo, jak před Mojžíšem moře
Přijme smrtící dělo, plné smutku a hoře
Na kůži modřiny, žíly objímajíc maso na porážku
Člověk s vůní zvěřiny, čekajíc na podrážku
Od boty, co zavře navždy mu oči
Obrysem šlápoty, tachometr života mu stočí
Publikoval(a): Andy86, 28.7.2011
Přečteno (183x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: donne, koala-pancake, Sonja la Rosa

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 00:11
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti