Stesk
Stesk
Srdce mi omotal ostnatý drát
cítím jak se stahuje
né
mě nestačí mít tě rád
já blázen
jsem ten co tě miluje.
A proto moje srdce
kapky krve roní
ty ostny pronikaj tak lehce
"láska"
proč trpíme tak pro ní?
Jak bojovat ale s ní
když věřím v ní zcela
jméno tvé mi v hlavě zní
"láska"
je to mapa pokladů
ale bohužel né celá.
Každý má svou vlastní část
a málokterá zapadá
ty falešné fakt umí zmást
"láska"
když ji člověk bere vážně
lehce stesku propadá.
Publikoval(a):
SrdceNaDlani, 26.7.2011