Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Slova

Slova

baruša Básně » ?nezařazené?

Anotace: Zamyšlení o lidské řeči

Je jich všude plno,
plynou jako voda.
Někdy ne jako ta,
která elegantně teče krajinou,
zkrášluje ji, dává život,
ohromuje krásou a silou
nebo se stává oázou
pro unavené poutníky.
Často podobny vlně tsunami
zabíjí, ničí,
nechávají za sebou spoušt´
a jsou příčinou
mnoha lidského trápení.
Slova bez obsahu a významu
klesají v ceně jako na burze
a co chtějí říct vlastně ani nevíš.

Myslím na Boha Otce. Mlčí.
A když něco řekne,
je to Slovo Ježíš!
Publikoval(a): baruša, 26.7.2011
Přečteno (138x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, dlouhejkour, koala-pancake, Sonja la Rosa, Ružka, Martin Havlíček, donne

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 16:01
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti