Pro blázny
Pro blázny
Anotace: Někdy mám ten pocit :D
Nad šálkem kávy
utápím své sny,
a skládám básně svý
jen tak bláznům na dobrou noc.
S každým douškem utopen
další a další můj sen,
kofein mi stoupá do hlavy,
neberu si servítky, nemám obavy,
jsem člověk nepochopen.
Nač můj hloupý názor,
život je vratký vor,
co bylo včera, nebude,
osudem je vše osudné
a blázen beze mne neusne.
Vůně kávy prostoupí mnou,
a blázni nezesnou,
v srdci jizva krvavá,
já navždy zůstanu svá,
já a sbírka bláznivá.
Ztracená, zmatená světem,
v němž zločin a korupce kvete,
kolébám své blázny,
miluji osudy, života dny,
na něž nejde zapomenout.
Publikoval(a):
Baruet, 24.7.2011