Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vzpomínky na vodě

Vzpomínky na vodě

blackhenry Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Nemohl jsem na Tebe zapomenout ani tam, je to špatné, stále jsem bez Tebe, sám.

Mezi láskou a nenávistí je tenká hranice,
mě trpělivosti právě přetekla sklenice.
Zklamala si mě a srdce zlomila,
teď je to pryč, ale láska to byla.
Myslím na Tebe, co by, kdyby bylo,
jen oči pro pláč, jinak nic nezbylo.
Ty víš, jak jsem Tě rád měl,
věnoval jsem Ti už několik svých děl.
Báro, už nechci Tě ve svých snech,
klid a pokoj chci ve svých dnech.
Nevěřím tomu, že to bylo těžké, jak jsi říkala,
už omrzel jsem Tě, tak si mi valem dala.
Publikoval(a): blackhenry, 23.7.2011
Přečteno (87x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti