Tajemství
Tajemství
Anotace: Celý život jsme na jedné velké cestě,která nás klame..Celý život je jedním velkým tajemstvím!
Tóny sladce i hořce hrají,
máme chuť zastavit čas.
Oni znovu vstávají a uléhají,
na polích dozrává poslední klas.
Noty hlasitě i tiše se ozývají,
máme chuť popohnat čas.
Oni znovu si stoupají a usedají,
v lese dozněl ozvěny hlas...
Publikoval(a):
Zien, 22.7.2011