Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dej mi šanci

Dej mi šanci

Core Básně » o Lásce

Anotace: udžet plamen

Přestal jsem plakat ve chvíli
když jsi odešla.
A nepamatuji si kde, kdy nebo jak.
Zaháním každou vzpomínku.
jakou jsme kdy měli,
jako zrychlený vlak.

Ale

Miluji Tě
tak moc, jsem si jistý.
Nemyslím, že bych to měl dovolit
nechat Tě jít pryč,
když mám toho tolik co říct.



Lásko



Láska je světlo,
které určitě plane v srdcích těch,
kteří ví,že plamen je připraven sílit.


Udržuje oheň s vášní,
kterou můžeš ukázat
jenom My Dva.
Publikoval(a): Core, 22.7.2011
Přečteno (414x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 22:40
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti