Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Myslím, že ti potřebují pomoc...kdybych obrátila Poslaneckou sněmovnu naruby, rozhodně by neuškodilo ;)
22.7.2011 17:52 | Baruet
Háá,to mě pobavilo,ty bys chtěla pomáhat lidem co dělají ostudu,to je hezkýý!
22.7.2011 11:53 | Martin Havlíček