Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
tahle básnička je hrozně hezká, hluboká... (né nad Vltavou) :o) a souhlasím, že krásně čaruješ se slovy :o)
3.8.2011 11:54 | Rezervé
Je to krásná pocitovka.Snad se někdo brzy zastaví na prahu tvojí stříbrné-romantické duše a pozná její hloubku.
26.7.2011 14:01 | donne
Někdy je lepší tu duši pod polštář schovat,páč lidi bez tváře sou jak tělo bez duše...hm ted sem se do toho nějak zamotal prdějko,hele a jak sem ti vždy vyčítal rytmiku,tak už je to lepší tak o 50%,hezky čaruješ.
21.7.2011 21:26 | Martin Havlíček
héééééj, jsi lepší a lepší...co ty na to? Já bych to osobně podepsala :0))
21.7.2011 21:02 | Sonja la Rosa