Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vzpomínka

Vzpomínka

Core Básně » Smutné

Anotace: už zbyla jen ta vzpomínka na Tebe, tajně doufajíc, že se něco změní.

Mohu strávit všechen svůj čas v zamyšlení
Ne
potřebuji nějaké rozptýlení
nebo krásné uvolnění.

Vzpomínky proudí v mých žilách
přeji si cítit stav bez tíže
Možná
možná mi to na chvíli pomůže.

Jaké by to bylo nepoznat Tě
být v náruči Anděla
který by mě před Tebou varoval
bouchnul by mě do čela.

Nebyl tam
a já poznat jsem tě směl
miluji ty oči
dolíčky
které si měla
a já poznat je měl

BYLO

Nyní cítím nekonečnost
temnost všedních dnů
tak unavený a sám.

Jsi zloděj lhář
všude kam se obrátím
vidím tvou krásnou tvář.

Bylo jednoduché věřit v to sladké šílenství
a co teď?
Jen smutek a ta dlouhá nekonečnost
čekat kdy to přejde.
Publikoval(a): Core, 20.7.2011
Přečteno (339x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 15:23
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti