Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Další slza

Další slza

blackhenry Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Moc mi chybíš :( chtěl bych vrátit čas

Dnes další slzu jsem uronil,
odešla jsi, já hloupě snil.
Chybíš mi, tvůj úsměv, oči,
vzpomínám, hlava se mi točí.
Na tvé věty, slova stálá,
na vodu u břehu, jak ses bála.
Na procházky, výstavy, plány,
tam u vás, na pole lány.
Vzpomínat můžu, ale né víc,
odešla si, neozveš se, nic.
Tak tu smutním sám,
stále však rád Tě mám….
Publikoval(a): blackhenry, 19.7.2011
Přečteno (298x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Baruet, Sonja la Rosa, donne, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:27
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti