Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zpověď

Zpověď

Ovecka Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Za chyby se platí

Zmizel si ze života,
zmizel si ze světa,
ale v hlavě stále myšlenka zůstává,
srdce to asi pořád nevzdává.
Nešťastná láska je tu stále,
ikdyž nevím, někdy má na mále.
Byl to hřích? Chtít to co neměla?
Ano, protože i za tu cenu ublížit nesměla.
Teď ji chodíš do mysli, jak se ti zachce,
ona si namlouvá, že se jí nechce.
Změna asi prostě nenastane,
návrat si nalhává, ale neví co chce, co se stane.
Publikoval(a): Ovecka, 19.7.2011
Přečteno (212x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: René Vulkán

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:22
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti