Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Mé city.... :-*

Mé city.... :-*

Werde Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Vyjadřuji všechno, co pro mne znamená jedna osoba, kterou miluji!

Broučku, když jsem s Tebou,
nepotřebuji nic,
jen jsem sama sebou
a dýchám z plných plic.

Dýchám vzduch plný naší lásky,
když vedle Tebe ležím,
když do očíček Ti upřímně hledím,
nevadí mi, že rychleji mi přibývají vrásky.

Čas plyne jako velká voda,
může být být nekonečně dlouhá
a to je, když nejsem po Tvém boku,
ale může být i nekonečně krátká
a to je když trávím s Tebou času kopu.

Každá minuta bez Tebe
je jako den bez nebe!
Každá minuta s tebou
je jako soužití ryby s vodou!

Tak jako ryba nemůže žít bez vody,
já nemůžu žít bez Tebe ! ¦
Publikoval(a): Werde, 18.7.2011
Přečteno (999x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: donne

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 06:18
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti