DIVNÁ HOBBY
DIVNÁ HOBBY
Anotace: Žádná práce není láce, bez doláče ni koláče. Scháněl dlouho, sehnal prd, divná "hobby" - těžkej vzduch.
Pošlete nám životopis
a my se vám ozveme.
Děkujeme za zájem,
nechte nám své číslo.
Co tu ještě děláte?!
Řek jsem že je obsazeno!
Po čem ještě pátráte?
Už tu není místo!!
S křečovitou úslužností
říkají mi kam mám jít,
očima mě vykazují
do patřičných míst.
S úlisností hadí
kraviny mi radí,
vzápětí mě zazdí
a všechno jim vadí.
Z tramvaje do úřadu,
vyšplhám schody,
někdy je ta exiztence
vážně divná hobby.
Publikoval(a):
ZENITZERO666, 18.7.2011