Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dnešní vzpomínání

Dnešní vzpomínání

blackhenry Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Asi raději doufám, že to nečteš, aby Tě to netrápilo, i když si myslím, že Tě to už netrápí.

Potkal jsem dívku, do fantazie blázna,
potkal jsem jí, nezdála se moc rázná.
Nečekal jsem to, už nevěřil jsem na lásku,
no, ale bylo to tak, já potkal jsem svou krásku.
Ukázala mi věci nové, nesobecká, obětavá,
ano, taková skvělá byla a byla to láska má.
Vzpomínám na první dny, jaká jsi byla,
no to už je pryč, asi jsi o mě opravdu nesnila.
Nemůžu to vyčítat sobě, byl jsem přirozený,
choval jsem se tak, jak jsem byl narozený.
Nevím čím jsem se Ti odcizil od kdy to bylo,
už nevím co říct, vzpomínám na to co mi zbylo.
Publikoval(a): blackhenry, 17.7.2011
Přečteno (207x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:09
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti