Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Otevřená rána

Otevřená rána

bílá čarodějka Básně » o Životě

Anotace: tahle básnička tu byla a mně tu chybí, proto ji sem znova vracím... :o)) takže nemusíte typovat, ale na komenty se těším... ;o))

Utichli ptáci,
hlasy zpěvavé.
Život Ti vrací
rány bolavé.

Do živých ran
kysličník lije
a hejno vran
křídly na poplach bije.

Jako když Beethowen
osudovou skládal,
tak musíš dostat ven
těch myšlenek nával!

Nenech vyhnít rány,
tu chvilkovou bolest vydržíš!
Proč myšlenkám se bránit?
Proč stavět kolem srdce mříž?!
Publikoval(a): bílá čarodějka, 17.7.2011
Přečteno (156x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Rezervé, koala-pancake, donne, Martin Havlíček, Sonja la Rosa

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 05:53
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti