Dnešní nálada
Dnešní nálada
Tak zas a znovu,
díky jednomu slovu,
na začátku jsem sám,
opět jen kamarády mám.
Teď jen čas pomoci musí,
i když přátelé to zkusí.
Uvidím, co a kdy pomůže,
nevím, kdo s tím něco zmůže.
Další zkušenost do života mého,
nový lidé, věci, hodně dobrého.
A tak budu teď asi zase verše psát,
o věcech, které mi chybí, které mám rád.
Publikoval(a):
blackhenry, 16.7.2011