Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pamatuji

Pamatuji

blackhenry Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Ten den jen tak nezapomenu, na Tebe vždy si vzpomenu.

Pamatuji, jak jsem Tě poznal,
jak jsem Tě na procházku pozval.
Procházka, kytička, polibky, dotyky,
změnil jsem pro Tebe své zvyky.
Pak vídali jsme se dále,
byli spolu dokonce na bále.
Procházky, divadlo, výstavy,
dokonce začalo formování mé postavy.
A najednou už nic z toho,
ještě jsme toho nezažili mnoho.
A to už se nezmění, bohužel,
chtělas to, tak jsem odešel.
Já jsem teď tady a ty tam,
teď prázdné místo v srdci mám.
Publikoval(a): blackhenry, 15.7.2011
Přečteno (231x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: donne

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 13:56
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti