Všeho moc škodí
Všeho moc škodí
Anotace: Když jsou dva lidé a jeden miluje naplno, tak ten druhý co ne se trápí. A když se ukončí trápení druhého, začíná trápení prvního.
Miluji Tě strašně moc,
myslím na Tebe, je noc.
Ty ke mně necítíš co já k Tobě,
teď to vyčítám jenom sobě.
Jestli se dají city přehánět,
tak ať zastaví mě zeď.
Dal jsem Ti snad vše, nevím,
ale už jen jedno povím.
Bylo mi krásně, šťastný jsem byl,
teď sám, už jen abych snil.
Publikoval(a):
blackhenry, 15.7.2011