Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

KNIHA ŽIVOTA

KNIHA ŽIVOTA

ZENITZERO666 Básně » o Životě

Anotace: Smrt... život... naděje... osud... Všemu nakopat pr...

Rozbiju pěstí
svůj náhrobní kámen,
Smrt utluču krucifixem
šáteček a ámen.

Smrt je děvka
co se nedá sklátit,
život je kořist
co se musí schvátit.

Naděje je mrcha
co tváří se že má,
nakonec ti nakašle
a nic nevydá.

Osud je poeta
co mizerně píše,
každý vlastní knihu
ve své marné pýše.

Kniha života
prchavá a krátká,
poslední list
a do pekel zkratka.
Publikoval(a): ZENITZERO666, 15.7.2011
Přečteno (179x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koala-pancake, Andy86, Ružka, donne, Martin Havlíček, Sonja la Rosa

Spodek

Stránka generována 14.5.2024 23:01
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti