Konec
Konec
Anotace: Život je konců plný, po nich se život mění.
To je zase den, jsem opět sám.
Byl to snad jen sen, už asi vše vzdám.
Jak pohádka začala, tak konec nastal,
nemůžeš za to, rád bych se Tě zastal.
Necítíš to samé jako já,
já miluji Tě jak se dá.
Myslel jsem, že i ty mě, jen míň,
teď už jen slzy v očích a sním.
Děkuji za vše, v srdci mém budeš stále,
život sice jde, ale jen ztěžka, dále.
Publikoval(a):
blackhenry, 14.7.2011