Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

horor,co se děje v noci

horor,co se děje v noci

sainasly Básně » Hororové, strašidelné

Anotace: ...co se děje v noci

v noci spím
a ani nevidím

že na stropě je duch
jednou se probudím a vidím
že je balkon plný much
ale kouknu se na strop

a tam je duch z nožem v ruce
který zabíjí a sní oběť v puse

takže mě sní a de ven
a pak je z toho jenom sen
Publikoval(a): sainasly, 14.7.2011
Přečteno (437x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 21:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti